• Oplossing windgevoeligheid bij Crafter en Sprinter
  • maart 12th, 2014
  • 0 Reacties

Oplossing windgevoeligheid Crafter en Sprinter

Een veel voorkomend probleem bij de nieuwe generatie Crafters en Sprinters is de windgevoeligheid die deze modellen hebben tijdens het rijden. Met name bij een stevige wind en met een redelijke snelheid ontstaat er al snel zeer onrustig tot zelfs gevaarlijk gedrag van de auto. En daar hebben wij bij Van Zonsbeek een oplossing voor bedacht en laten realiseren die dit probleem oplost en de auto een stuk veiliger en comfortabeler laat rijden.

Speciaal ontwikkelde schokdemper

Bij van Zonsbeek rijden inmiddels al zes klanten rond met een Crafter of Sprinter die voorzien is van onze speciaal ontwikkelde schokdemper waardoor de auto’s een stuk beter en vooral veiliger rijden. Door een optie toe te voegen waarmee wij de rebound kunnen instellen kunnen we de vering veel meer controle bieden en heeft de auto geen last meer van onrust in het rijden. Een praktische maar degelijke oplossing die eigenlijk voor elke Crafter of Sprinter geinstalleerd zou moeten worden geïmplementeerd vanwege de verbeterde veiligheid.

Gevolgen van onze aanpassing:

√ Windgevoeligheid bij zwijwind verdwijnt
√ De auto stuurt rustiger en alerter
√ De impact van een drempel neemt voor meer dan 50% af
√ Lading blijft op zijn plek door betere schokdemping
√ De auto is veel koersvaster dan zonder de rebound oplossing


Kunnen wij u van dienst zijn voor uw Crafter of Sprinter?

Bij dieseldokter Joop van Zonsbeek zijn wij als geen ander in staat om oplossingen te bieden voor problemen die u met uw bus ervaart. Heeft uw Crafter of Sprinter ook te maken met diverse problemen rondom windgevoeligheid en demping? Dan hebben wij de beste oplossing voor u beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Motorstoring Vrachtwagen & Bedrijfswagen